sadaya Kategori
EN

tampilan produk

Bubuk Séngat sulfat Monohidrat
Bubuk Séngat sulfat Monohidrat
SAHAJA
Mangan sulfat Monatéstatat bubuk
Mangan sulfat Monatéstatat bubuk
SAHAJA
Grade pakan Ferrous sulfat Monohidrat Bubuk
Grade pakan Ferrous sulfat Monohidrat Bubuk
SAHAJA
Ferrous sulfat Monohidrat 20-60mesh pakan peunteun
Ferrous sulfat Monohidrat 20-60mesh pakan peunteun
SAHAJA

TENTANG KAMI

Rech Chemical Co.Ltd didirikeun taun 1991 salaku perusahaan khusus dina ngahasilkeun sareng nyebarkeun produk tilas-unsur, ngalibetkeun bahan baku industri, nutrisi pepelakan, kaséhatan sato. Ayeuna, Rech Chemical parantos janten supplier anu paling gedé tina ferrous sulphate mono granular.

                       

Rech Chemical Co.Ltd has developed into a leading manufacturer of trace- element in China. We operate a worldwide business and complete service......

TAMBIH DEUI

Taros Kami

Rech Chemical Co.Ltd

Balixiangxie E1-12F NO.459, Furong Road Changsha Hunan China

86-731-85384092 86-731-85384093

[email dijaga] [email dijaga]