sadaya Kategori
EN

图片 1

Premixes tiasa nganteurkeun langkung seueur tibatan gizi ngalebetkeun bahan tambahan pakan. Aditif pakan tiasa ditambihkeun dina luhur tuangeun pakan réngsé atanapi tiasa disayogikeun dina pakan mineral atanapi premix.   

Premix kedah ditambihkeun kana panganan hayam pikeun ngahontal tingkat mineral anu cekap sareng nyegah manuk janten kurang gizi.  

Produk premix anu dikembangkeun sareng diproduksi ku RECH CHEMICAL kalebet:

- Barang pakan premix kanggo ternak akuatik
- Barang tuang premix komposit kanggo jangjangan
- Barang tuang premix komposit pikeun babi
- Lacak unsur bahan prakan pakan kanggo ternak akuatik
- Lacak unsur bahan prubs feed pikeun babi
- Lacak unsur bahan prubs feed pikeun jangjangan
- Didamel khusus