sadaya Kategori
ENEN

wartos

Pameran reureuh bewara

Waktos: 2020-11-13 Hit: 439

Kusabab pandémik COVID-19, larangan perjalanan, sareng kateupastian sadunya anu terus-terusan, EUROTIER 2020 sareng VIV ASIA 2021 ngarobih kalénder acarana pikeun ngamankeun paméran antar-régional anu suksés salami tanggal anu pas taun 2021.

Salaku produsén ngarah unsur renik feed di Cina, RECH CHEMICAL geus milu dina loba paméran internasional.
Dina waktos anu pas, kami hayang pisan papanggih jeung konsumén urang deui dina pameran.

16EF9B60FA064D0589626A51998CEE5F

kategori panas