sadaya Kategori
ENEN

wartos

Aplikasi ferrous sulfat dina semén

Waktos: 2020-11-13 Hit: 432

JACA8IQVI8FGGD64BW(FUU3

Ferrous sulfat monohydrate utamana dipaké salaku agén pangréduksi dina industri semén pikeun ngahontal eusi Cr(VI) kurang ti 2 mg/L. Dina 30% bentuk monohydrated, ferrous sulfat teh perdana dipaké ku pasar semén pikeun ngurangan héksavalen kromium. Produk ieu mangrupikeun alternatif anu paling dipercaya sareng paling bersih anu tiasa dianggo ku produsén semén dina hubungan pilihan anu sanés dina pasaran.

Ferrous sulfat monohydrate granular badag nyaéta produk utama RECH CHEMCAL. Produk ieu loba dipaké dina industri semén ku konsumén Éropa sarta Amérika. Upami anjeun gaduh paménta pikeun ferrous sulfat, kami bakal janten supplier anu tiasa dipercaya.

kategori panas