sadaya Kategori
EN

wartos

Larapna sulfat ferrous dina semén

Waktos: 2020-11-13 Hit: 5

JACA8IQVI8FGGD64BW(FUU3

Ferrous sulfat monohidrat sacara prinsip dipaké salaku agén pangirangan dina industri semén pikeun ngahontal eusi Cr (VI) kirang ti 2 mg / L. Dina 30% bentuk monohidrat, ferrous sulfat mangrupikeun perdana anu dianggo ku pasar semén pikeun ngirangan kromium heksavalén. Produk ieu mangrupikeun alternatif anu paling dipercaya sareng paling bersih anu tiasa dianggo ku pabrik semén anu aya hubunganana sareng pilihan sanés dina pasaran.

Ferrous sulfate monohydrate  big granular is the main product of RECH CHEMCAL. This product is widely used in cement industry by European and American customers.  If you have the demand for ferrous sulfate , we will be your reliable supplier.