sadaya Kategori
ENEN

wartos

  • Aplikasi ferrous sulfat dina semén

    Ferrous sulfat monohydrate utamana dipaké salaku agén pangréduksi dina industri semén pikeun ngahontal eusi Cr(VI) kurang ti 2 mg/L. Dina 30% bentuk monohydrated, ferrous sulfat teh perdana dipaké ku pasar semén pikeun ngurangan héksavalen kromium. Produk ieu mangrupikeun alternatif anu paling dipercaya sareng paling bersih anu tiasa dianggo ku produsén semén dina hubungan pilihan anu sanés dina pasaran.

    2020-11-13
  • Pameran reureuh bewara

    Kusabab pandémik COVID-19, larangan perjalanan, sareng kateupastian sadunya anu terus-terusan, EUROTIER 2020 sareng VIV ASIA 2021 ngarobih kalénder acarana pikeun ngamankeun paméran antar-régional anu suksés salami tanggal anu pas taun 2021.

    2020-11-13
  • Vérsi Wéb anyar RECH CHEMICAL

    Pikeun nyayogikeun layanan palanggan anu berkualitas luhur sareng langkung éfisién, RECH CHEMICAL parantos ngapdet vérsi énggal halaman wéb ti ayeuna. Pilari maju ka rojongan ti nasabah sakumaha salawasna. Urang bakal salawasna nyadiakeun layanan pangalusna.

    2020-11-13

    kategori panas