sadaya Kategori
EN

wartos

  • Larapna sulfat ferrous dina semén

    Ferrous sulfat monohidrat sacara prinsip dipaké salaku agén pangirangan dina industri semén pikeun ngahontal eusi Cr (VI) kirang ti 2 mg / L. Dina 30% bentuk monohidrat, ferrous sulfat mangrupikeun perdana anu dianggo ku pasar semén pikeun ngirangan kromium heksavalén. Produk ieu mangrupikeun alternatif anu paling dipercaya sareng paling bersih anu tiasa dianggo ku pabrik semén anu aya hubunganana sareng pilihan sanés dina pasaran.

    2020-11-13
  • Bewara Tunda Tunda

    Kusabab pandemi COVID-19, larangan perjalanan, sareng kateupastian di dunya, EUROTIER 2020 sareng VIV ASIA 2021 ngarobih kalénder acara na pikeun ngamankeun paméran antar-régional anu suksés dina waktos anu cocog dina 2021.

    2020-11-13
  • SITUS WEBITU BARU RESMI KIMIA

    Pikeun nyayogikeun palanggan anu berkualitas sareng langkung épisién, RECH CHEMICAL parantos ngamutahirkeun vérsi énggal ngeunaan halaman wéb ti ayeuna. Ningali ka dukungan ti palanggan sakumaha biasana. Kami bakal salawasna nyayogikeun jasa anu pangsaéna.

    2020-11-13