sadaya Kategori
EN
titanium dioksida

titanium dioksida

Ngaran séjén: Pigmen Bodas 6; Titanium dioksida; Titanium Dioksida Anatase; Titanium Oksida; Titania; Titanium (IV) dioksida; Rutile; dioxotitanium


Formula Kimia: TiO2

HS NO.: 32061110

CAS No .: 13463-67-7

Paking: 25kgs / kantong

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH14
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS

Pigmén anorganik bodas. Mangrupikeun jinis pigmén bodas anu paling kuat, ngagaduhan kakuatan nyumput sareng warna anu gancang, sareng cocog pikeun produk bodas anu opak. Jinis rutile cocog pisan pikeun produk plastik anu dianggo di luar ruangan, sareng tiasa masihan produk stabilitas cahaya anu saé. Anatase utamina dianggo pikeun produk di jero ruangan, tapi ngagaduhan lampu biru sakedik, bodas bodas, kakuatan nyumput ageung, kakuatan ngawarnaan anu kuat sareng dispersi anu saé. Titanium dioksida seueur dianggo salaku pigmén pikeun cet, kertas, karét, plastik, enamel, kaca, kosmétik, mangsi, cat cai sareng cat minyak, sareng tiasa ogé dianggo dina pembuatan metalurgi, radio, keramik, sareng éléktroda las.

parameter
barangstandar
Eusi utama92% mnt
warna L97.5% mnt
Ngurangan bubuk1800
Volipil dina 105 ° c0.8% maksimal
leyur cai (m / m)0.5% maksimal
PH6.5-8.5
serapan minyak (g / 100g)22
Résidu dina 45 µm0.05% maksimal
Résistansi ékstraksi cai .m50
Si1.2-1.8
Al2.8-3.2


Idongengna