sadaya Kategori
EN
Heptahydrate Sulfat Sulfat

Heptahydrate Sulfat Sulfat

Nami sanésna: Iron sulfat heptahydrate / ferrous sulphate mono heptahydrate / ferrous sulphate heptahydrate


Formula Kimia: FeSO4 · 7H2O
HS NO.: 28332910
CAS No .: 7782-63-0
Paking: 25kgs / kantong
1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH10
sertifikasi:ISO9001 / ngahontal / FAMIQS

● Dina industri panguburan cai, heptahydrate ferrous sulfat tiasa dianggo langsung dina tatangkalan pangobatan cai pikeun ningkatkeun koagulasi sareng ngaleungitkeun unsur-unsur sapertos fosfor.

● Utamana dianggo ngadamel pigmén sapertos produk séri Ferric Oksida (sapertos beusi oksida beureum, Besi oksida hideung, Besi oksida konéng sareng sajabana).

● Pikeun beusi anu ngandung katalis

● Dipaké salaku mordant dina dyeing wol, dina pembuatan tinta

parameter
barangstandar
purity91% mnt
Fe19.7% mnt
Pb10ppmmx
As10ppmmax
Cd10ppmamx


Idongengna