sadaya Kategori
EN
Ferrous Sulfate Monohydrate Granular

Ferrous Sulfate Monohydrate Granular

Ngaran séjén: Beusi sulfat Monohidrat 6-20mesh / ferrous sulphate mono 6-20mesh / ferrous sulphate Monohidrat 6-20mesh


Formula Kimia: FeSO4 · H2O
HS NO.: 28332910
CAS No .: 17375-41-6
Paking: 25kgs / kantong
1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH09
sertifikasi:ISO9001 / ngahontal / FAMIQS

Ferrous sulphate ti titanium dioxide pabrikan (tembaga) anu ngandung zat beusi divalén (Fe2 +) salaku unsur épisi épisi pikeun ngirangan

kromium héksavalén anu ngabahayakeun (Cr6 +) kana trivalén (Cr3 +) mangrupikeun bahan baku anu paling sering dianggo pikeun ngirangan kromium héksavalén dina praxis.

parameter
barangstandar
purity91% mnt
Fe29.5-30.5% mnt
Pb10ppmmx
As5ppmmax
Cd5ppmamx
ukuran6-20mesh


Idongengna