sadaya Kategori
EN
Séng Sulfat Monérmatidrat
Séng Sulfat Monérmatidrat

Séng Sulfat Monérmatidrat

Nami sanésna: séng sulphat bubuk Monohidrat


Formula Kimia: ZnSO4 · H2O
HS NO.: 28332930
CAS No .: 7446-19-7
Paking: 25kgs / kantong
1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH07
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS

Séng Sulfat Monohidrat digunakeun salaku aditif pupuk pikeun nyegah sareng menerkeun kakurangan séng dina pepelakan. Séng (Zn) penting pikeun kagiatan énzim anu aya hubunganana sareng metabolisme karbohidrat dina pepelakan.
Aya sababaraha rupa strategi pikeun nerapkeun séng. Éta tiasa diterapkeun dina tingkat anu luhur, dihaja lo sababaraha taun ka pengker, atanapi dina harga anu langkung handap unggal taun, upamana unggal waktos dipelakan, atanapi sakali sataun dina pepelakan, perkebunan sareng pepelakan anggur, sapertos di musim semi, di mimiti usum ngembang utama. Alternatipna, éta tiasa diterapkeun dina harga anu langkung handap tapi dina rutin anu langkung pupuk campuran NPK salami usum tumuh, sahingga tingkat kumulatif per taunna sami sareng dimana hiji aplikasi didamel.

parameter
barangstandarstandar
purity98% mnt98% mnt
Zn35% mnt33% mnt
Pb10ppmmx10ppmmax
As10ppmmax10ppmmax
Cd10ppmamx10ppmamx
ukuranbubukGranulzr 2-4mm


Idongengna