sadaya Kategori
EN
Séng Sulfat Heptahydrate

Séng Sulfat Heptahydrate

Nami sanésna: séng sulfat Heptahydrate


Formula Kimia: ZnSO4 · 7H2O
HS NO.: 28332930
CAS No .: 7446-20-0
Paking: 25kgs / kantong
1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH08
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS

Séng sulphate heptahydrate mangrupikeun pupuk anu ngandung séng sareng walirang anu dianggo pikeun merangan kakurangan séng dina pepelakan sapertos buah sareng sayuran, kembang, anggur sareng hiasan anu dipelak dina variasi taneuh sareng taneuh.

parameter
barangstandar
Zn21.5% mnt
Pb10ppmmx
As10ppmmax
Cd10ppmamx
katingalianKristal bodas
Kelarutan Dina Cai100% cai leyur


Idongengna