sadaya Kategori
EN
Urea fosfat

Urea fosfat

Ngaran séjén: UP



Description:

Formula Kimia: H3PO4.CO (NH2) 2

HS NO.: 2924199090

CAS No.:4861-19-2

Paking: 25kgs / kantong

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH12
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS
Kuantitas Orde minimum:Hiji wadah 20f fcl

Mangrupikeun pupuk mineral kristalin bodas non-chorine nitrogen-fosfor pupuk. Éta pisan pekat sareng lengkep leyur dina cai. Pupuk pikeun Pupuk pepelakan sawah sareng tangkal buah, utamina disarankeun kanggo taneuh pH tinggi. Cocog kanggo nyiapkeun pupuk campuran sareng kanggo produksi pupuk cair.

parameter
barangstandar
utama98% mnt
P2O544.0% mnt
Cai teu larut0.1% max
PH1.6-2.4


Idongengna