sadaya Kategori
EN
Mangan Karbonat

Mangan Karbonat

Ngaran séjén: Mangan (2+) karbonat, Mangan (2+) karbonat (1: 1), Mangan (II) karbonat, Mangan (2+) karbonat, asam karbonat, mangan (2+) uyah (1: 1)


Formula Kimia: MnCO3
HS NO.: 28369990
CAS No .: 598-862-9
Paking: 25kgs / kantong
1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH12
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS

Mangan Karbonat seueur dianggo salaku bahan tambahan pikeun pupuk pepelakan, dina liat sareng keramik, beton, sareng aya kalana dina batré sél garing.

parameter
barangstandar
eusi90% Mnt
MN44% Mnt
CL0.02% MAX
PB0.05% MAX
MNSO40.5% MAX


Idongengna