sadaya Kategori
EN
Magnésium sulfat Késtérat Kieserite

Magnésium sulfat Késtérat Kieserite

Ngaran sanésna: Magnésium Pupuk granula / Kieserite


Formula Kimia: MgSO4 • H2O

HS NO.: 283321000

CAS No.:7487-88-9

Paking: 25kgs / kantong

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH11
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS

Dina tatanén, magnésium sulfat digunakeun pikeun ningkatkeun kandungan magnésium atanapi walirang dina soli. Magnésium sulfat magnésium Granular ilahar diaplikasikeun kana pepelakan pot, atanapi kana vrops anu lapar magnésium, sapertos kentang, mawar, tomat, tangkal jeruk nipis, wortel sareng cabé, sareng panggunaan magnésium sulfat salaku sumber magnésium pikeun soli tanpa sacara signifikan ngarobah taneuh PH.

parameter
barangstandar

MGO (kaleyuran dina asam)

24-25% mnt
MGO (kaleyuran dina cai)20-21% mnt
s16.5% mnt
kandungan cai4.9% maksimal
katingalianGranular Bodas Bodas


Idongengna