sadaya Kategori
EN
Pupuk Ferrous Sulfate Monohidrat
Pupuk Ferrous Sulfate Monohidrat
Pupuk Ferrous Sulfate Monohidrat

Pupuk Ferrous Sulfate Monohidrat

Nami sanésna: Beusi sulfat Monohidrat / ferrous sulphate mono / ferrous sulphate Monohidrat


Formula Kimia: FeSO4 • H2O
HS NO.: 28332910
CAS No.:17375-41-6

Paking: 25kgs / kantong

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH05
sertifikasi:ISO9001 / ngahontal / FAMIQS

Bahan granul mangrupikeun pupuk anu saé, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun taneuh, miceun, lukut sareng lumut. Éta ogé dipaké salaku péstisida pikeun nyegah parobihan patologis iraha sareng tangkal buah. Samentawis waktos, éta mangrupikeun katalis ngadamel tutuwuhan héjo sareng penting pikeun nyerep pepelakan.

parameter
barangstandar
purity91% mnt
Fe29.5-30.5% mnt
Pb10ppmmx
As5ppmmax
Cd5ppmmax
ukuranBubuk / 12-24Mesh / 20-60Mesh


Idongengna