sadaya Kategori
EN
Mono kalium fosfat

Mono kalium fosfat

Ngaran séjén: MKP; kalium dihydrogen fosfat


Formula Kimia: KH2PO4
HS NO.: 28352400

CAS No.:7778-77-0

Paking: 25kgs / kantong

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH13
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS
Kuantitas Orde minimum:Hiji wadah 20f fcl

Kasucian anu luhur sareng kaleyuran cai ngajantenkeun MKP pupuk idéal pikeun subur sareng kanggo aplikasi daun. Salaku tambahan, MKP cocog pikeun nyiapkeun campuran pupuk sareng produksi pupuk cair. Nalika diterapkeun salaku semprot foliar, MKP tindakan salaku suprési bubuk bubuk.

parameter
barangstandar
Eusi utama98% mnt
P2O551.5% mnt
K2O34.0% mnt
Cai teu larut0.1% max
H2O0.50% max
PH4.3-4.7


Idongengna