sadaya Kategori
EN
Mangan sulfat Monaténat Pupuk
Mangan sulfat Monaténat Pupuk

Mangan sulfat Monaténat Pupuk

Ngaran séjén: Manganese sulphate Monohidrat


Formula Kimia: MnSO4 · H2O
HS NO.: 2833299090
CAS No .: 10034-96-5
Paking: 25kgs / kantong
1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH03
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS

Pikeun taneuh anu kirang dina Mangan (Bungbulang), oléskeun sumber Mn gancang-ieu kana taneuh. Tiasa disiarkeun, disisi sisi atanapi foliar disemprot. Larapkeun numutkeun hasil tés taneuh atanapi analisis jaringan. Mangan nyaéta mikronutrién anu biasana kurang dina taneuh kalayan tingkat pH di luhur 6.5. Nalika pepelakan anjeun kakurangan mineral ieu, aranjeunna nunjukkeun gejala anu katingali. Anjeun tiasa milih pikeun ngabuahan ku mangan via aplikasi taneuh atanapi semprot foliar.

parameter
barangstandarstandar
purity98% mnt98%
Mn31.5% mnt31%
Pb10ppmmx10ppmmax
As5ppmmax5ppmmax
Cd10ppmamx10ppmamx
ukuranbubukGranular 2-4mm


Idongengna