sadaya Kategori
EN
Bubuk Séngat sulfat Monohidrat

Bubuk Séngat sulfat Monohidrat

Nami sanésna: séng sulphat bubuk Monohidrat


Formula Kimia: ZnSO4 • H2O

HS NO.: 28332930

CAS No.:7446-19-7

Paking: 25kgs / kantong

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH04
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS

Dina industri pakan ternak, digunakeun pikeun aditif pakan pikeun suplement Zn, anu berperan penting dina tumuh sato, metabolisme, fungsi imunitas, jst.

parameter
barangstandar
purity98% mnt
Zn35% mnt
Pb10ppmmx
As10ppmmax
Cd10ppmmax


Idongengna