sadaya Kategori
EN
Mangan sulfat Monatéstatat bubuk

Mangan sulfat Monatéstatat bubuk

Nami sanésna: Mangan sulphate Monarchate bubuk


Formula Kimia: MnSO4 • H2O

HS NO.: 2833299090

CAS No.:10034-96-5

Paking: 25kgs / kantong

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH03
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS

Utamana dianggo pikeun Aditif Pakan, Nalika kurangna unsur ieu, sato bakal laun lalaunan, kandel sareng rorongkongna teu leres, mesin teu normal sareng sato anu nembé lahir bakal ataksik.

parameter
barangstandar
purity98% mnt
Mn31.5% mnt
Pb10ppmmx
As5ppmmax
Cd10ppmamx


Idongengna