sadaya Kategori
EN
Grade pakan Ferrous sulfat Monohidrat Bubuk

Grade pakan Ferrous sulfat Monohidrat Bubuk

Nami sanésna: Besi sulfat Monohidrat bubuk / ferrous sulphate mono bubuk / ferrous sulphate bubuk Monohidrat


Formula Kimia: FeSO4 • H2O

HS NO.: 28332910

CAS No.:17375-41-6

Paking: 25kgs / kantong

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH01
sertifikasi:ISO9001 / ngahontal / FAMIQS

Fe mangrupikeun unsur anu ngabentuk seueur énzim sareng hormon, sareng ilubiung dina metabolisme protéin, karbohidrat ogé lipid. Nalika kurangna Fe, sato nunjukkeun rasa teu pikaresepeun, tumuh lalaunan, rambut pakean kandel sareng teu kaganggu, depilasi, kulit garing sareng gado sareng tatu anu henteu raoseun. Nambihan dosis tinggi Fe dina pakan awal kanggo nguseup tiasa ngirangan birit sareng ningkatkeun beurat.

parameter
barangstandar
purity91% mnt
Fe29.5-30.5% mnt
Pb10ppmmx
As5ppmmax
Cd5ppmamx
ukuranbubuk


Idongengna