sadaya Kategori
EN
Ferumus fumarate

Ferumus fumarate

Ngaran séjén: Beusi (Ⅱ) fumarate; IR microencapsulated Ferrous fumarate; IRON (II) FUMARATE; FITARATE BESI; FERROUS FUMARATE
Cpiron 、 Feroton 、 Ferrofame 、 Gaffer 、 Ircon 、 Palater 、 Tolemll


Formula Kimia: C4H2FeO4

HS NO.: 29171900

CAS No.:141-01-5

Paking: 25kgs / kantong, 1000,1100kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH18
sertifikasi:ISO9001 / FAMIQS
Kuantitas Orde minimum:Hiji wadah 20f fcl

Ferumus fumarate, ogé katelah beusi fumarate, mangrupikeun suplemén beusi gizi organik anu aman sareng éfisién. Éta kagolong kana beusi asam organik (kalebet: lisin beusi, glycinate beusi, metionin beusi, sareng sajabana), sareng kandungan beusi divalén organik na saluhur 30%, fumarate ferro langkung gampil dibusukan saatos diserep. Éta henteu meryogikeun énergi tambahan pikeun lebet sél getih beureum, henteu ngarangsang burih, sareng tiasa ningkatkeun sareng ngajaga tingkat normal heme. Éta tiasa dianggo salaku suplemen gizi pikeun waktos anu lami.

parameter
barangstandarhasil
Eusi)93% Mnt93.76%
SULPHATE0.4% MAX0.35%
KALEUNGSAAN KADANG Garing1.5% MAX0.28%
Uyah FERRIC2.0% MAX0.69%
Uyah PLUMBUM10 PPM MAX0.01%
Uyah ARSONIUM5 PPM MAXND
Uyah CADMIUM10 PPM MAXND
JUMLAH CHROMIUM200 PPM MAXND


Idongengna