sadaya Kategori
EN
Tambaga sulfat pentahidrat

Tambaga sulfat pentahidrat

Nami sanésna: bismut biru, bismut koléstéris atanapi tambaga


Formula Kimia: CuSO4 • 5H2O

HS NO.: 28332500

CAS No.:7758-99-8

Paking: 25kgs / kantong

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

informasi produk
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:RESH
Number Model:RECH14

Tambaga Sulfat Pentahydrate (Peunteun Peunteun) mangrupikeun unsur aditif penting pikeun pakan sato. Tambaga mangrupikeun komponén tina seueur énzim dina awak ingon-ingon sareng unggas. Jumlah ion tambaga anu saluyu tiasa ngaktipkeun pepsin, ningkatkeun fungsi pencernaan ingon-ingon sareng unggas, sareng ogé ngiringan prosés hematopoiesis. Éta ngagaduhan fungsi khusus pikeun ngajaga bentuk sareng jaringan kematangan organ dina awak sareng ngamajukeun kamekaran sareng pamekaran. Éta pangaruh pisan kana warna ternak sareng jangjangan, sistem saraf pusat sareng fungsi réproduktif.

parameter
barangstandar
eusi98.0% mnt
Cu25.0% mnt
Cd10 ppm maks
Pb10 ppm maks
As10 ppm maks


Idongengna