sadaya Kategori
EN

1604559981649674

Rech Chemical Co.Ltd didirikeun taun 1991 salaku perusahaan khusus dina ngahasilkeun sareng nyebarkeun produk tilas-unsur, ngalibetkeun bahan baku industri, nutrisi pepelakan, kaséhatan sato. Ayeuna, Rech Chemical parantos janten supplier anu paling gedé tina ferrous sulphate mono granular.

Rech Chemical Co.Ltd parantos ngembangkeun janten pabrikan utama tilas- elemen di Cina. Kami ngoperasikeun bisnis sadunya sareng ngalengkepan jasa sareng logistik. Misi kami nyaéta nyayogikeun produk anu berkualitas pikeun ningkatkeun kasihatan sareng kinerja sato sareng pepelakan.

Rech Chemical Co.Ltd mangrupikeun perusahaan anu ramah pikeun palanggan sareng percanten ngawangun hubungan jangka panjang kalayan klien kami ku nyayogikeun palanggan anu luar biasa anu tiasa dipercaya sareng diandelkeun.