Të gjitha kategoritë
ENEN

图片 1

Premikset mund të japin më shumë sesa ushqim nëpërmjet përfshirjes së aditivëve të ushqimit. Aditivët e ushqimit mund të shtohen në krye të një diete ushqimore të përfunduar ose mund të sigurohen brenda ushqimit ose përzierjes minerale.   

Një premix duhet t'i shtohet dietave të shpendëve për të arritur nivelin e mjaftueshëm të mineraleve dhe për të parandaluar kequshqyerjen e shpendëve.  

Produktet Premix të zhvilluara dhe të prodhuara nga RECH CHEMICAL përfshijnë:

- Përzierja e ushqimeve për kafshët ujore
- Gjëra të përbëra për ushqim për shpendët
- Gjëra të përbëra për ushqim për derrat
- Gjurmë elementët parapërziejnë ushqimin për kafshët ujore
- Elementët gjurmë parapërziejnë ushqime për derrat
- Elementët gjurmë parapërziejnë ushqimin për shpendët
- E bërë me porosi

Kategoritë e nxehta