Të gjitha kategoritë
ENEN

Lajme

NJOFTIM PËR VONESA E EKSPOZITAVE

Koha: 2020-11-13 Goditjet: 428

Për shkak të pandemisë COVID-19, kufizimeve të udhëtimit dhe pasigurisë së vazhdueshme në mbarë botën, EUROTIER 2020 dhe VIV ASIA 2021 modifikojnë kalendarin e tij të shfaqjeve për të siguruar ekspozita të suksesshme ndërrajonale gjatë datës së duhur të vitit 2021.

Si prodhuesi kryesor i elementëve gjurmë të ushqimit në Kinë, RECH CHEMICAL ka marrë pjesë në shumë ekspozita ndërkombëtare.
Në kohën e duhur, ne jemi të etur për t'u takuar përsëri me klientët tanë në ekspozitë.

16EF9B60FA064D0589626A51998CEE5F

Kategoritë e nxehta