Të gjitha kategoritë
ENEN

Lajme

Aplikimi i sulfatit të hekurit në çimento

Koha: 2020-11-13 Goditjet: 435

JACA8IQVI8FGGD64BW(FUU3

Monhidrati i sulfatit të hekurit përdoret kryesisht si agjent reduktues në industrinë e çimentos për të arritur një përmbajtje Cr(VI) prej më pak se 2 mg/L. Në formë 30% të monohidratuar, sulfati i hekurit është produkti kryesor i përdorur nga tregu i çimentos për të reduktuar kromin gjashtëvalent. Ky produkt është alternativa më e besueshme dhe më e pastër që prodhuesit e çimentos mund të përdorin në lidhje me opsionet e tjera në treg.

Sulfati i hekurit monohidrat  i madh granular është produkti kryesor i RECH CHEMCAL. Ky produkt përdoret gjerësisht në industrinë e çimentos nga klientët evropianë dhe amerikanë. Nëse keni kërkesë për sulfat hekuri, ne do të jemi furnizuesi juaj i besueshëm.

Kategoritë e nxehta