Të gjitha kategoritë
ENEN

Lajme

 • Aplikimi i sulfatit të hekurit në çimento

  Monhidrati i sulfatit të hekurit përdoret kryesisht si agjent reduktues në industrinë e çimentos për të arritur një përmbajtje Cr(VI) prej më pak se 2 mg/L. Në formë 30% të monohidratuar, sulfati i hekurit është produkti kryesor i përdorur nga tregu i çimentos për të reduktuar kromin gjashtëvalent. Ky produkt është alternativa më e besueshme dhe më e pastër që prodhuesit e çimentos mund të përdorin në lidhje me opsionet e tjera në treg.

  2020-11-13
 • NJOFTIM PËR VONESA E EKSPOZITAVE

  Për shkak të pandemisë COVID-19, kufizimeve të udhëtimit dhe pasigurisë së vazhdueshme në mbarë botën, EUROTIER 2020 dhe VIV ASIA 2021 modifikojnë kalendarin e tij të shfaqjeve për të siguruar ekspozita të suksesshme ndërrajonale gjatë datës së duhur të vitit 2021.

  2020-11-13
 • VERSIONI I RI I FAQIT TË RECH CHEMICAL

  Për të ofruar një shërbim cilësor dhe më efikas ndaj klientit, RECH CHEMICAL ka përditësuar tani e tutje versionin e ri të faqes së internetit. Duke pritur me padurim mbështetjen nga klientët si gjithmonë. Ne gjithmonë do të ofrojmë shërbimin më të mirë.

  2020-11-13

  Kategoritë e nxehta