Të gjitha kategoritë
ENEN

1604559981649674

Rech Chemical Co.Ltd u krijua në 1991 si një kompani e specializuar në prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve të elementëve gjurmë, që përfshijnë lëndë të para industriale, ushqimin e bimëve, shëndetin e kafshëve. Aktualisht, Rech Chemical është rritur në furnizuesin më të madh të sulfatit të hekurit monogranular.

Rech Chemical Co.Ltd është zhvilluar në një prodhues kryesor të elementëve gjurmë në Kinë. Ne operojmë një biznes mbarëbotëror dhe shërbim të plotë dhe logjistikë. Misioni ynë është të ofrojmë produkte me cilësi të lartë për të përmirësuar shëndetin dhe performancën e kafshëve dhe bimëve.

Rech Chemical Co.Ltd është një kompani shumë miqësore me klientët dhe beson në ndërtimin e marrëdhënieve të gjata cilësore me klientët tanë duke ofruar shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit të cilit mund t'i besoni dhe të mbështeteni.
Kategoritë e nxehta