сите категории
EN

Екран за производи

Цинк сулфат Монохидрат во прав
Цинк сулфат Монохидрат во прав
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Манган сулфат Монохидрат во прав
Манган сулфат Монохидрат во прав
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Црна сулфат монохидрат Прашок за храна
Црна сулфат монохидрат Прашок за храна
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Црн сулфат Монохидрат 20-60мрежа на храна
Црн сулфат Монохидрат 20-60мрежа на храна
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

ЗА НАС

Rech Chemical Co.Ltd е основана во 1991 година како компанија специјализирана за производство и дистрибуција на производи во трагови, кои вклучуваат индустриски суровини, исхрана на растенија, здравје на животните. Во моментов, Rech Chemical прерасна во најголем снабдувач на црносулфат моно-грануларен.

                       

Rech Chemical Co.Ltd се разви во водечки производител на елементи во трагови во Кина. Ние работиме со деловна активност низ целиот свет и комплетна услуга ......

ПОВЕЌЕ

Контактирајте не

Rech Chemical Co.Ltd

Баликсиангкси Е1-12Ф БР.459, Фуронг пат Чангша Хунан Кина

-86 731 85384092- -86 731 85384093-

[заштитена по е-пошта] [заштитена по е-пошта]