сите категории
ENEN

图片 1

Премиксите може да дадат повеќе од исхрана преку вклучување на адитиви за добиточна храна. Адитиви за добиточна храна може да се додадат на врвот на готовата исхрана за добиточна храна или може да се обезбедат во рамките на минералната храна или премиксот.   

Во исхраната на живината мора да се додаде премикс за да се постигне доволно ниво на минерали и да се спречи неухранетост на птиците.  

Премикс производи развиени и произведени од RECH CHEMIAL вклучуваат:

- Премикс на храна за водни добиток
- Композитна премикс добиточна храна за живина
- Композитна премикс добиточна храна за свињи
- Елементите во трагови ги мешаат храната за водни добиток
- Елементите во трагови ги мешаат производите за добиточна храна за свињи
- Елементите во трагови ги мешаат производите за добиточна храна за живина
- Направен по нарачка

Жешки категории