сите категории
ENEN

Вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ИЗЛОЖБАТА

Време: 2020-11-13 Посети: 322

Поради пандемијата COVID-19, ограничувањата за патување и тековната несигурност во светот, EUROTIER 2020 и VIV ASIA 2021 го менуваат својот календар на изложби за да обезбедат успешни меѓурегионални изложби во соодветниот датум од 2021 година.

Како водечки производител на елементи во трагови за добиточна храна во Кина, RECH CHEMICAL учествуваше на многу меѓународни изложби.
Во вистинско време, ние сме желни да се сретнеме со нашите клиенти повторно на изложбата.

16EF9B60FA064D0589626A51998CEE5F