сите категории
ENEN
Додатоци за добиточна храна
Обоен фумарат

Обоен фумарат

Друго име: Железо (Ⅱ) фумарат; IR микрокапсулиран железен фумарат; ЖЕЛЕЗ (II) ФУМАРАТ; ЖЕЛЕЗЕН ФУМАРАТ; ЖЕЛЕЗЕН ФУМАРАТ
Cpiron, Ferroton, Ferrofame, Gaffer, Ircon, Palater, Tolemll


Хемиска формула: C4H2FeO4

ХС БР.: 29171900

CAS број: 141-01-5

Пакување: 25кг/торба,1000,1100кг/голема торба

Информации за производот
Место на потекло:Кина
Бренд име:РЕХ
Број на моделот:RECH18
Потврдување:ISO9001/ FAMIQS
Минимална Подреди Кол:Еден контејнер од 20f fcl

Железниот фумарат, познат и како железен фумарат, е безбеден и ефикасен органски хранлив додаток на железо. Припаѓа на органско киселинско железо (вклучувајќи: железо лизин, железо глицинат, железо метионин итн.), а неговата содржина на органско двовалентно железо дури до 30%, железен фумарат полесно се распаѓа откако ќе се апсорбира. Не бара дополнителна енергија за да влезе во црвените крвни зрнца, не го стимулира желудникот и може да го зголеми и одржува нормалното ниво на хем. Може да се користи како додаток во исхраната долго време.

параметри
СодржинастандардРезултат
СОДРЖИНА)93% мин93.76%
СУЛФАТ0.4% макс0.35%
ЗАГУБЕЊЕ НА СУШЕЊЕТО1.5% макс0.28%
ЖЕЛЕНСОВИ СОЛИ2.0% макс0.69%
ВОДНИ СОЛИ10 пммакс0.01%
СОЛИ НА АРСОНИУМ5 пммаксND
КАДМИУМСКИ СОЛИ10 пммаксND
ВКУПЕН ХРОМ200 пммаксND


Iкваки

Жешки категории