сите категории
ENEN
Додатоци за добиточна храна
Бакар сулфат пентахидрат

Бакар сулфат пентахидрат

Друго име: син бизмут, холестеричен или бакарен бизмут


Хемиска формула: CuSO4•5H2O

ХС БР.: 28332500

CAS број: 7758-99-8

Пакување: 25 кг/торба

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350 кг/голема торба

Информации за производот
Место на потекло:Кина
Бренд име:РЕХ
Број на моделот:RECH14

Бакар сулфат пентахидрат (одделение за добиточна храна) е важен додаток на елементи во трагови за добиточна храна. Бакарот е составен дел на многу ензими во телото на добитокот и живината. Соодветното количество на бакар јон може да го активира пепсинот, да ја подобри дигестивната функција на добитокот и живината, а исто така да учествува во процесот на хематопоеза. Има посебни функции за одржување на обликот и созревањето на ткивата на органите во телото и промовирање на раст и развој. Има големо влијание врз бојата на добитокот и живината, централниот нервен систем и репродуктивната функција.

параметри
Содржинастандард
содржина98.0% мин
Cu25.0% мин
Cd10 ppm макс
Pb10 ppm макс
As10 ppm макс


Iкваки

Жешки категории