сите категории
EN

1604559981649674

Rech Chemical Co.Ltd е основана во 1991 година како компанија специјализирана за производство и дистрибуција на производи во трагови, кои вклучуваат индустриски суровини, исхрана на растенија, здравје на животните. Во моментов, Rech Chemical прерасна во најголем снабдувач на црносулфат моно-грануларен.

Rech Chemical Co.Ltd се разви во водечки производител на елементи во трагови во Кина. Ние работиме со деловна активност низ целиот свет и комплетна услуга и логистика. Нашата мисија е да снабдуваме производи со висок квалитет за подобрување на здравјето и перформансите на животните и растенијата.

Rech Chemical Co.Ltd е компанија пријателска кон клиентите и верува во градење квалитетни долги односи со нашите клиенти преку обезбедување на исклучителна услуга за клиенти на која можете да верувате и да се потпрете.