Kabeh Kategori
ENEN

Tampilan produk

Seng sulfat Monohidrat bubuk
Seng sulfat Monohidrat bubuk
LAYAN luwih
Manganese sulfate Monohydrate Powder
Manganese sulfate Monohydrate Powder
LAYAN luwih
Ferrous sulfate Monohydrate Powder feed kelas
Ferrous sulfate Monohydrate Powder feed kelas
LAYAN luwih
Ferrous sulfate Monohydrate 20-60mesh feed grade
Ferrous sulfate Monohydrate 20-60mesh feed grade
LAYAN luwih

BABAGAN AWAKE DHEWE

Babagan awake dhewe
bt

Rech Chemical Co.Ltd didegaké ing taun 1991 minangka perusahaan sing spesialisasine kanggo ngasilake lan nyebarake produk unsur trace, nglibatake bahan mentah industri, nutrisi tanduran, kesehatan kewan. Saiki, Rech Chemical wis dadi pemasok paling gedhe saka ferrous sulfat mono granular.

                       

Rech Chemical Co.Ltd wis dikembangake dadi produsen unsur trace ing China. Kita ngoperasikake bisnis ing saindenging jagad lan layanan lengkap......

MORE

KONTAK kita

Hubungi kita

Rech Chemical Co.Ltd

Balixiangxie E1-12F NO.459, Furong Road Changsha Hunan China

86-731-85384092 86-731-85384093

[email dilindhungi] [email dilindhungi]

Layanan online

Kategori panas