Kabeh Kategori
EN

News

Aplikasi sulfat ferrous ing semen

Wektu: 2020-11-13 Hit 16

JACA8IQVI8FGGD64BW (FUU3

Monohidrat ferrous sulfat utamane digunakake minangka agen pangurangan ing industri semen kanggo nggayuh isi Cr (VI) kurang saka 2 mg / L. Ing bentuk monohidrat 30%, ferrous sulfat minangka prima sing digunakake dening pasar semen kanggo nyuda kromium heksavalen. Produk iki minangka alternatif sing paling dipercaya lan paling resik sing bisa digunakake pabrikan semen gegayutan karo opsi liyane ing pasar.

Granular gedhe karbohidrat ferrous sulfat minangka produk utama RECH CHEMCAL. Produk iki digunakake ing industri semen dening pelanggan Eropa lan Amerika. Yen sampeyan duwe panjaluk ferrous sulfat, kita bakal dadi pemasok sing dipercaya.