Kabeh Kategori
ENEN

News

  • Aplikasi saka ferrous sulfat ing semen

    Ferrous sulfate monohydrate utamané digunakake minangka reduktor ing industri semen kanggo entuk isi Cr(VI) kurang saka 2 mg/L. Ing wangun monohydrated 30%, ferrous sulfat minangka prima sing digunakake ing pasar semen kanggo nyuda kromium heksavalen. Produk iki minangka alternatif sing paling dipercaya lan paling resik sing bisa digunakake dening pabrikan semen babagan pilihan liyane ing pasar.

    2020-11-13
  • PAMERAN tundha kabar

    Amarga pandemi COVID-19, watesan lelungan, lan kahanan sing durung mesthi ing saindenging jagad, EUROTIER 2020 lan VIV ASIA 2021 ngowahi tanggalan pertunjukan kanggo ngamanake pameran antar-regional sing sukses sajrone tanggal 2021 sing cocog.

    2020-11-13
  • VERSI SITUS WEB ANYAR RECH CHEMICAL

    Kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing berkualitas lan luwih efisien, RECH CHEMICAL wis nganyari versi anyar situs web wiwit saiki. Looking nerusake kanggo dhukungan saka pelanggan minangka tansah. Kita bakal tansah nyedhiyani layanan paling apik.

    2020-11-13

    Kategori panas