Kabeh Kategori
EN
Titanium dioksida

Titanium dioksida

Jeneng liyane: Pigmen Putih 6; Titanium dioksida; Titanium Dioksida Anatase; Titanium Oksida; Titania; Titanium (IV) dioksida; Rutile; dioxotitanium


Formula Kimia: TiO2

HS NO.: 32061110

CAS No .: 13463-67-7

Packing: 25kgs / tas

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

Alexa Product
Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:REKOM
Panggil Model:REF14
Certification:ISO9001 / FAMIQS

Pigmen anorganik putih. Iki minangka pigmen putih sing paling kuat, duwe kekuatan ndhelikake lan tahan warna, lan cocog kanggo produk putih legap. Jinis rutile cocog banget kanggo produk plastik sing digunakake ing njobo, lan bisa menehi produk stabilitas cahya sing apik. Anatase umume digunakake kanggo produk njero ruangan, nanging duwe cahya biru sithik, keputihan dhuwur, tenaga ndhelik gedhe, tenaga pewarnaan sing kuat lan dispersi sing apik. Titanium dioksida digunakake minangka pigmen kanggo cat, kertas, karet, plastik, enamel, kaca, kosmetik, tinta, cat banyu lan cat minyak, lan uga bisa digunakake ing pabrikan metalurgi, radio, keramik, lan elektroda las.

paramèter
itemStandard
Isi utama92% min
warna L97.5% min
Nyuda bubuk1800
Volatil ing suhu 105 ° c0.8% max
larut banyu (m / m)0.5% max
PH6.5-8.5
panyerepan minyak (g / 100g)22
Sisa ing 45 µm0.05% max
Resistivitas ekstraksi banyu Ωm50
Si1.2-1.8
Al2.8-3.2


Iniku