Kabeh Kategori
EN
Humate Kalium
Humate Kalium

Humate Kalium

Formula Kimia: C9H8K2O4

CAS No .: 68514-28-3

packing:25kgs / tas



Alexa Product

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

REKOM

Panggil Model:

Certification:

ISO9001

Kalium humate minangka pupuk organik sing efektif banget, amarga asam humic minangka agen aktif sing dhuwur, bisa nambah kalium sing kasedhiya ing lemah, nyuda mundhut lan fiksasi kalium, nambah panyerepan lan pemanfaatan kalium potong, uga bisa nahan nitrogen lan release alon, unclock. fosfor ing jero lemah, chelate unsur mikro, nambah struktur lemah kanggo nambah kemampuan nyekeli banyu lan nggawe lingkungan apik kanggo kelompok mikroba, kang uga bakal bantuan kanggo nambah struktur lemah. wutah lan panen lan kualitas woh-wohan.

Iki digunakake ing tetanèn minangka aditif pupuk kanggo nambah efisiensi pupuk


paramèter

ITEM

STANDARD

STANDARD

Asam humat

60% min

65% min

K2O

10% min

10% min

Kelarutan banyu

  90% min

95% min

Bahan organik

85% min

85% min

Size

1-2mm / 2-4mm

Serpihan / Bubuk


Iniku