Kabeh Kategori
EN
Ferrous sulphate Monohidrat 20-60mesh bahan pakan

Ferrous sulphate Monohidrat 20-60mesh bahan pakan

Other Name: Iron sulfate Monohydrate 20-60mesh/ferrous sulphate mono 20-60mesh /ferrous sulphate Monohydrate 20-60 mesh


Formula Kimia: FeSO4 • H2O

HS NO.: 28332910

CAS No.:17375-41-6

Packing: 25kgs / tas

1000,1050,1100,1150,1200,1250,1300,1350kgs / bigbag

Alexa Product
Panggonan Asal: China
Jeneng Brand: REKOM
Panggil Model: REF02
Certification: ISO9001 / Tekan / FAMIQS

Fe minangka elemen pembentukan akeh enzim lan hormon, lan melu metabolisme protein, karbohidrat uga lipid. Yen kurang Fe, kewan nuduhake rasa ora seneng, tuwuh alon, rambut klambi sing kenthel lan ora karuan, depilasi, kulit garing lan alus lan lara ora lara. Nambahake Fe dosis tinggi kanggo panganan awal kanggo ngisep bisa nyuda diare lan nambah bobot.


paramèter
item Standard
Kemurnian 91% min
Fe 29.5-30.5% mnt
Pb 10ppmmx
As 5ppmmax
Cd 5ppmamx
ukuran 20-60mesh


Iniku