Kabeh Kategori
EN
Fumarate Ferrous

Fumarate Ferrous

Jeneng liyane: Iron (Ⅱ) fumarate; IR microencapsulated Ferrous fumarate; IRON (II) FUMARATE; FITARAT IRON; FERROUS FUMARATE
Cpiron 、 Feroton 、 Ferrofame 、 Gaffer 、 Ircon 、 Palater 、 Tolemll


Formula Kimia: C4H2FeO4

HS NO.: 29171900

CAS No.:141-01-5

Packing: 25kgs / tas, 1000,1100kgs / bigbag

Alexa Product
Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:REKOM
Panggil Model:REF18
Certification:ISO9001 / FAMIQS
Minimal Order Quantity:Siji wadhah fcl 20f

Ferumus fumarate, uga dikenal minangka fumarate besi, minangka suplemen zat gizi organik sing aman lan efisien. Iki kalebu zat besi organik (kalebu: lisin wesi, glisinat zat besi, metionin besi, lan liya-liyane), lan kandungan zat besi divalen organik sing nganti 30%, fumarate ferro luwih gampang diurai sawise diserep. Ora mbutuhake energi tambahan kanggo mlebu ing sel getih abang, ora ngrangsang weteng, lan bisa nambah lan njaga tingkat heme normal. Bisa digunakake minangka suplemen nutrisi kanggo wektu sing suwe.

paramèter
itemStandardResult
ISI)93% MIN93.76%
SULPHATE0.4% MAX0.35%
RUGI KANGGO KERING1.5% MAX0.28%
Uyah FERRIC2.0% MAX0.69%
Uyah PLUMBUM10 PPM MAX0.01%
Uyah ARSONIUM5 PPM MAXND
Uyah CADMIUM10 PPM MAXND
JUMLAH CHROMIUM200 PPM MAXND


Iniku